Modele de unghii în tendințe pentru toamnă/iarnă 2013-2014

opi toamna iarna 2013 2014

Modele de unghii în tendințe pentru toamnă/iarnă 2013-2014

Ce culori și ce modele de unghii sunt în tendințe pentru toamnă / iarnă 2013-2014 vei afla în continuarea acestui articol.

Dacă vara ne-am jucat cu culorile vii, electrice, vitaminizante în sezonul următor se va vedea o revenire la lacul pentru unghii nude cu nuanțe de la roz deschis la alb perlat.

DKNY optează pentru unghii nud și culori mate,  Diane von Furstenberg,  propune o manichiură naturală iar pentru pedichiură culori luminoase în tonuri de roz.

nude unghii

Cu toate acestea există în continuare loc și pentru iubitoarele de culoare. Ca tendință acest sezon bordeaux intens, roșu întunecat sau combinațiile neobișnuite de culoare. De exemplu folosiți negru lucios pe toate unghiile cu excepția degetului mic unde puteți aplica un auriu strălucitor. Dacă îți plac efectele poți încerca modelul care imită marmura propus de Rebecca Minkoff cu pete albastre și reflexe metalizate.

Rebecca-Minkoff-unghii efectul marmura Cushnie et Ochs negru lucios

O noutate absolută în materie de lacuri pentru unghii pentru toamna iarna 2013-2014 este fără urmă de îndoială Chanel Elixir care a fost prezentat în timpul prezentării de la Paris Fashion Week, și  Morgan Taylor,  noul brand de unghii aterizat direct de la New York.

CHANEL: ALCHIMIE - ELIXIR - MYSTERYOUS

CHANEL 591 ALCHIMIE – 589 ELIXIR – 601 MYSTERYOUS

Oricare ar fi alegerea ta nu uita să păstrezi unghiile la lungimea lor naturală iar pentru un finisaj perfect aminteșteți să aplici un strat de gel, oferă claritate și durabilitate manichiurii tale.

Dacă ți-a plăcut articolul te rugăm să îl distribui  pe facebook, ca să afle și prietenele tale!  Mulțumim!

Author Info

avatar

Claudiu Ciobanu

Fiecare om este frumos în felul lui, pentru că frumuseţea provine din interior. În articolele mele găsiţi idei şi soluţii pentru înfrumuseţare şi îmbunatăţirea stilului de viaţă.

No Comments

Post a Comment