Tunsoare bob lung, o coafură elegantă!

256x172

Tunsoarea bob este una dintre cele mai bune modalităţi de  a-ţi schimba look-ul instant.

Înainte să alegi salonul îţi recomand să consulţi galeria cu imagini.

În continuare o să vă vorbesc un pic despre părul lung şi coafura bob pentru păr lung.

Coafura bob lung este populară nu numai pentru aspectul său fierbinte dar şi deasemenea pentru capacitatea de a se potrivi cu  aproape toate formele feţei si cu diferite texturi de păr, astfel că vei petrece mai puţin timp pentru styling. Dacă doreşti să păstrezi aspectul sănătos şi lucios al părului, tăie vârfurile şi hidratează părul în mod regulat.

Cu această noua tunsoare va trebui să înveţi câteva trucuri despre cum să coafezi  tunsoarea bob pentru a avea un look elegant şi sexy. Dacă vrei o super coafură bob, cel mai important lucru pe care va trebui să îl faci este să adăugi volum, iar pentru asta va trebui să foloseşti un uscător de păr pentru a ridica rădăcinile.

Pentru un stil super elegant îţi recomand să foloseşti placa şi ulei de păr, obţii în acest fel un efect lucios.  Vrei o imagine mai relaxantă şi mai feminină? Atunci poţi purta o coafură bob ondulată.

Dacă ai părul ondulat sau creţ natural se adaugă doar un produs special pentru acest tip de păr, care oferă volum coafurii.

Dacă ai părul drept îl poţi aranja cu ajutorul unui ondulator. Aşadar procesul de aranjare este unul simplu şi necesită puţin timp şi efort. La sfârşit poţi folosi puţin fixativ pentru un efect de lungă durată.

Sunt curios,  ce trucuri foloseşti tu atunci când îşi coafezi părul?

Dacă ţi-a plăcut aricolul te rog să îl arăţi şi prietenelor tale, în stânga ai un buton de share, mulţumesc! :)

avatar

Despre 

Fiecare om este frumos în felul lui, pentru că frumuseţea provine din interior.
În articolele mele găsiţi idei şi soluţii pentru înfrumuseţare şi îmbunatăţirea stilului de viaţă.

3 comentarii pentru Tunsoare bob lung, o coafură elegantă!

  • avatar Refacerea părului (după placă) | Discutii de Salon  spune:

    […] dar nu. A fost my wake up call –  era atât de ars încât am crezut că va trebui să îl tund bob, dar m-am mobilizat și am reușit să îl readuc la viață fără să tai prea mult din […]

  • avatar odette  spune:

    Buna ziua unde va pot gasi pt a ma programa in vederea unei tunsori potrivite?va multumesc

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>