Tunsoare bob lung, o coafură elegantă!

256x172

Tunsoare bob lung, o coafură elegantă!

Tunsoarea bob este una dintre cele mai bune modalităţi de  a-ţi schimba look-ul instant.

Înainte să alegi salonul îţi recomand să consulţi galeria cu imagini.

În continuare o să vă vorbesc un pic despre părul lung şi coafura bob pentru păr lung.

Coafura bob lung este populară nu numai pentru aspectul său fierbinte dar şi deasemenea pentru capacitatea de a se potrivi cu  aproape toate formele feţei si cu diferite texturi de păr, astfel că vei petrece mai puţin timp pentru styling. Dacă doreşti să păstrezi aspectul sănătos şi lucios al părului, tăie vârfurile şi hidratează părul în mod regulat.

Cu această noua tunsoare va trebui să înveţi câteva trucuri despre cum să coafezi  tunsoarea bob pentru a avea un look elegant şi sexy. Dacă vrei o super coafură bob, cel mai important lucru pe care va trebui să îl faci este să adăugi volum, iar pentru asta va trebui să foloseşti un uscător de păr pentru a ridica rădăcinile.

Pentru un stil super elegant îţi recomand să foloseşti placa şi ulei de păr, obţii în acest fel un efect lucios.  Vrei o imagine mai relaxantă şi mai feminină? Atunci poţi purta o coafură bob ondulată.

Dacă ai părul ondulat sau creţ natural se adaugă doar un produs special pentru acest tip de păr, care oferă volum coafurii.

Dacă ai părul drept îl poţi aranja cu ajutorul unui ondulator. Aşadar procesul de aranjare este unul simplu şi necesită puţin timp şi efort. La sfârşit poţi folosi puţin fixativ pentru un efect de lungă durată.

Sunt curios,  ce trucuri foloseşti tu atunci când îşi coafezi părul?

Dacă ţi-a plăcut aricolul te rog să îl arăţi şi prietenelor tale, în stânga ai un buton de share, mulţumesc! :)

Author Info

avatar

Claudiu Ciobanu

Fiecare om este frumos în felul lui, pentru că frumuseţea provine din interior. În articolele mele găsiţi idei şi soluţii pentru înfrumuseţare şi îmbunatăţirea stilului de viaţă.

Comments ( 5 )

 • Pingback:Refacerea părului (după placă) | Discutii de Salon

 • avatar
  Odette

  Buna ziua unde va pot gasi pt a ma programa in vederea unei tunsori potrivite?va multumesc

 • avatar
  Ana Maria

  Buna ziua as avea si eu o intrebare….am forma fetei rotundă si parul lung îmi doresc foarte mult o tunsoare bob lung cu bretonul intr.O parte ce parere aveti mi sar potrivi?sau ce alte tunsori mi sar potrivi.va multumesc!

Post a Comment